Haftanın En Popüler Android Oyunları (06.02.2013)



Haftanın En Popüler Android Oyunları (02.12.2012)
Merhabalar arkadaslar, Sizlere haftanın en popüler android oyunlarını taktim ediyorum. Hepsinin ismini duymus olabilirsiniz acıklamalarıyla birlikte indirme linklerini belirttim paylasılan uygulamar tamamiyle ücretsiz olup ve google play storedan mobil cihazınıza kurabilirsiniz lafı fazla uzatmadan oyunları sizlere tanıtayım.


Haftanın En Popüler Android Oyunları (02.12.2012)
Fruit Ninja Free
Oyundaki amacınız, parmağınızı keskin bir kılıc gibi kullanarak, havaya fırlatılan meyveleri parcalamak. Dikkat etmeniz gereken nokta ise, arada meyve yerine fırlatılan bombaları patlatmamak. Oyunda yüksek puanlara ulastıkca, ekstra kılıclar ve özellikler aktif oluyor.

Haftanın En Popüler Android Oyunları (02.12.2012)
Angry Birds Star Wars
Sinema tarihinin kült filmi Star Wars serisinden esinlenilerek ortaya cıkan bu harika oyundaki amacımız, gezegenimizi isgalci domuzların elinden kurtarmak. Kızgın Kuslara verilen yeni güclerle daha da eğlenceli bir hale gelen bu muhtesem maceraya katılmak icin daha fazla beklemeyin.

Haftanın En Popüler Android Oyunları (02.12.2012)
Temple Run
Sürükleyici yapısı ve aksiyonuyla, kolay kolay elinizden bırakamayacağınız bir oyun olan Temple Run sizi de bağımlısı yapacak Kahramanımızın, tapınaktaki hazineleri toplamak icin önüne cıkan bubi tuzaklarını ve engelleri asarak ilerlemesi gerekiyor. Ayrıca refleks ve zamanlamanızı iyi ayarlayıp arkanızdan gelen düsmanlarınıza da yaklanmamalısınız.

Haftanın En Popüler Android Oyunları (02.12.2012)
Angry Birds
Türkce adıyla “Kızgın Kuslar” adını tasıyan oyundaki amacımız, sevimli kuslarımızın yumurtalarını calan yesil renkteki domuzlardan intikam almalarına yardımcı olmak. Gittikce zorlasan oyunda, karsınıza cıkan kaleleri, size verilen kuslar yardımıyla yıkmalı ve domuzları yok etmelisiniz.

Haftanın En Popüler Android Oyunları (02.12.2012)
Death Moto
Oyunda ilk olarak bir adet motorunuz oluyor. Basladıktan sonra yol üzerinde topladığınız cisim ve nitrojen tüplerini kullanarak hızlanıyor ve cisimleri diğer yarıscılara fırlatarak yarısa devam edememelerini sağlamanız gerekiyor. Bu sayede puan ve para kazanıyorsunuz. Kazandığınız puan ve paralar ile diğer motorları satın alabilirsiniz .Ayrıca ekran dokunmatiğine basılı tutarak nitrojen yakıtını aktif edebilirsiniz.

Haftanın En Popüler Android Oyunları (06.02.2013) için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com