Kablosuz Kulaklık !



Cepte müzik keyfi için kablosuz kulaklıklar!

Plantronics'in kablosuz kulaklıkları, iPhone'unuzla müzik dinlemeyi daha keyifli bir hale getirecek!

Cepte müzik keyfi için kablosuz kulaklıklar! - Plantronics'in kablosuz kulaklıkları, iPhone'unuzla müzik dinlemeyi daha keyifli bir hale getirecek!

Cepte gerçek müzik keyfi için kablosuz kulaklık
Bu konuda okuyacaklarınız:
  1. AudioIQ2 ile net telefon görüşmeleri

ABD'li Plantronics tarafından üretilen Backbeat 903+Bluetooth kulaklık, akıllı telefonundan kablosuz olarak müzik dinlemeyi sevenlerin vazgeçemeyecekleri bir ürün olmaya aday.
Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES'deYenilikçi Tasarım ve Mühendislik Ödülü'ne layık görülen Backbeat 903+, özellikle hareketli ve aktif bir yaşantıya sahip akıllı telefon kullanıcılarının bir stereo Bluetooth kulaklıktan bekledikleri her şeyi fazlasıyla karşılıyor.
Pil durumunu iPhone ekranında görün
Plantronics Backbeat 903+'ın dayanıklı, ter geçirmeyen malzemelerden oluşan yapısı ve üç aşamalı olarak ayarlanabilen kafa bandı, onu özellikle spor yaparken müzik dinlemekten hoşlananlar için ideal bir kulaklık yapıyor.
7 saate kadar konuşma ve 7 güne kadar bekleme süresi sunan ürünün en önemli özelliklerinden biri de iPhone ile uyumlu pil ölçer özelliğine sahip olması. Bu özellik sayesinde kulaklığın pil seviyesi iPhone ekranından kolaylıkla takip edilebiliyor ve spor sırasında şarjın bitmesi gibi sorunlar yaşanmıyor. Sesli uyarı özelliği de bulunan Backbeat 903+, düşük pil seviyesi, kayıp bağlantı ve benzeri durumlarda kullanıcısını sesli olarak uyarıyor.

Kablosuz Kulaklık ! için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com