Galatasaray taraftarı Eskişehir’de sevinemedi



Galatasaray taraftarı Eskişehir’de sevinemedi

Spor Toto Süper Lig’in şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray taraftarları Eskişehir’de sevinemedi. Yaklaşık 200 kişilik Eskişehirspor taraftarı, şehirde Galatasaraylı taraftarların sevinmesine izin vermedi. Zaman zaman gergin anların yaşandığı...

Galatasaray taraftarı Eskişehir’de sevinemedi

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Sivasspor karşısında aldığı 4-1’lik skorla şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarlarını sevince boğdu. Türk Telekom Arena’da yaşanan sevinç tüm yurda yayıldı. Ancak, sarı-kırmızılı takımın taraftarları Eskişehir’de şampiyonluk sevincini yaşayamadı. Maç saatinde şehrin en işlek caddesi olan Doktorlar Caddesi’nde toplanan 200 kişilik Eskişehirspor taraftarı, Galatasaraylıların sevinmesine izin vermedi.

Maç sonrasında şampiyonluk kutlamasına çıkan taraftarlara, tezahürat ve meşalelerle karşılık veren Eskişehirspor taraftarı, Üniversite Caddesi’ne giderek Galatasaraylı taraftarları aramaya başladı.

TARAFTARIN ATTIĞI TORPİL KASİYERİ BAYILTTI

Caddede yürüyüş sırasında bir grup taraftarın attığı patlayıcı torpiller nedeniyle bir dükkanda çalışan bir kasiyer bayıldı. Müşterilerin müdahale ettiği kasiyer güçlükle kendine gelebildi. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri çağırıldı. Bu sırada polis, Üniversite Caddesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı. Polisin 'dağılın' uyarılarına aldırmayan taraftarlara Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti. Biber gazının kullanıldığı olaylardan sonra taraftar grubu ara sokaklara dağıldı. 

Galatasaray taraftarı Eskişehir’de sevinemedi için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com