TEB KOBİ TV Yenilendi


TEB KOBİ TV Yenilendi

TEB KOBİ TV Yenilendi
Kobilere yönelik internet üzerinden yayın yapan TEBKOBİTV yenilendi. Yepyeni tasarımını kullanıcılarına sunan TEB KOBİ TV, artık daha pratik bir kullanım imkanı veriyor. 

Yenilenen TEB KOBİ TV, finans, girişimcilikkobi destekleri, pazarlama ve satış, vergi hukuku ve mevzuatlar ve daha pek çok konudaki 6000 adet videosu ile farklı farklı sektörlerden her türlü izleyiciye bilgi vermeye devam ediyor. Kategoriler arasında bulunan Kent Rehberi ile TEB KOBİ Akademinin de durak noktaları olan şehirlerdeki gelişmeleri ve haberleri öğrenme imkanı bulunuyor. Ayrıca “Soru Sor” bölümünde konusunda uzman kişiler olan Şükrü Kızılot, Ekrem Sarısu, Tamer Müftüoğlu, Burak Akter ve Sezgin Özcan izleyicilerin sorularını yanıtlıyor. Uzmanlar sorulara görüntülü olarak cevap veriyor. 

TEB KOBİ TV sosyal medyayı da aktif olarak kullanmakta. Facebook hesabındaki binlerce takipçisine düzenli olarak paylaşımlar yapıyor, böylece takipçilerine hem kobi bankacılığı ile ilgili hem de diğer pek çok sektördeki haberlerle ilgili en güncel bilgileri sunuyor.

TEB KOBİ TV Yenilendi için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com