Apple İphone İpad Mac Book iCloud İle Daha Kolay Yedekleniyor






Apple son dönemlerde yeni bir geliştirmeyi insanlara duyurmakta çok büyük güç harcıyor özellikle duyurusunu gerçekten iyi tanıtacak insanlar ile bilişim ve teknoloji dergisi ya da yayını yapmakta olan tüm kaynaklara duyurmuş olduğu bir sürece girdi. Şuanda yeni teknolojisi için video çekimi ve tanıtımına önem veren tüm yayıncı kurum ve kuruluşlara odaklanan Apple artık ürünlerinden sistem yedekleme ya da geri yükleme modülü olma seçenekleri sunacak olan iCloud yazılımı için derin çalışmalara başladı. Daha önceden iphone ve ipad ile Apple ürünlerinin bir çoğunda sadece bir kaç fonksiyon ile çalışmakta olan yazılım artık daha çok fonksiyona sahip durumdadır. Özellik ile Apple ürünlerinin tamamı üzerinde çalışıyor olan ve gerçek anlamda bilinen windows ürünlerinden sistem geri yükleme ya da sistemi donduran deep freez özelliği bulunan yazılım ile yapılan çalışmalar şuanda bir çok Apple ürünü içerisinde yer almaktadır. Özellikle bir çok mobil ve bilişim sektörü cihazlarında olan büyük bir problemin önüne geçen iCloud aslında insanların çeşitli durumlarda verilerini depolayabileceği bir veritabanı sistemi olarakta çalışmaktadır. Sizin yedeklerinizi aldığınız telefon kayıtlarınızı bir başka telefondaki iCloud ile geri kurtarmanız ya da almanız mümkündür. İnsanların en çok dikkat ettiği ve gerçekten emin olmak istediği bir kaç durumdan birisi ise kullanmakta olduğu cihazların ne kadar geri kurtarılabilir özellikte olduğu hep merak konusudur. Tamamen iOS yazılımları için geliştirilmiş olan iCloud sistemdeki geri yükleme ve sistemin yedeğini alma ve sistem içerisinde belirlemiş olduğunuz özelliklerin tamamında kullanmakta ya da yapmakta olduğunuz işlemlerin anlık ya da belirlenmiş süreçlerde yedeğini almayı sağlayan iCloud Apple ürünleri içerisindeki son dönemde en çok ağırlık verilen bir yazılımdır.




Özellik ile iCloud tanıtımına çok ağırlık veren Apple bu sayede windows ya da android işletim sistemleri ile yeni bir rekabet geliştirmeyi planlıyor. Bir çok insan windows işletim sistemlerinde aldığı yedeklerin geri yüklenmesinde ya da yedekleme süreçlerinde problem yaşaması nedeni ile daha uygun yedekleme programlarına yönelmektedir. Ayrıca yeni bir cihaz sahibi olduğunuzda eski cihazınızdaki bilgileri aktarmak ve bu bilgileri tamamı ile korumak amaçlı iCloud yazılımına tüm Apple ürünlerinde ihtiyaç duyacaksınız. Bir çok yedekleme sisteminden daha çok fonksiyona sahip olan iCloud yapısında yedeğini aldığı ya da eski cihazdan yeni cihaza kayıtların aktarılması için sağlanacak ve belirlenecek yollar arasında kablolu ve kablosuz tüm bağlantı sağlamalarında uyumlu çalışmaktadır. Zaten bir çok Apple ürününde bir uç iTech scart ile USB dönüşümü kablolama sistemi ile aktarım yapılması ve iTech kablonun önceki versiyonu olan iCable cablolama sisteminde olduğu gibi tüm USB ya da benzer girişleri olan cihazlar ile işlemci gücü ile işletim sisteminin dos uzantısı kabul edilmesine bağlı hemen, hemen tüm cihazlarda çalışması ile gelecekte artık iCloud yapısından kaynaklı olarak her insanın Apple ürünlerine yönelmesine neden olacak harika bir çalışmadır.



,

Apple zirveye oynayan ve tüm pda, pad ve tablet ürünlerde şuan Avrupa ve Türkiye üzerinde büyük pazara sahip olan Apple var olan yazılımlarını diğer rakiplerininde fark etmesi ve buna göre pazarda yol belirlenmesi için ön plana çıkarıyor. Ekibimizin inceleme ve araştırmasında iCloud yazılımını mac book ve ipad cihazlarında kullanımı yaygın bir ürün fakat iphone cihazlarında da aynı performans ve özellikler ile çalışmakta olan bu yazılımın aslında iphone 4 sahibi bir insanın iphone 4s ürünü satın aldığında eski cihazındaki bilgileri yeni cihazına rahatlık ile aktarmasını sağlayacak bir özelliktir. Bir çok yeni sürüm yazılımlar eski sürüm yazılımlardan yedek ya da veri aktarımını yapmakta sıkıntılar yaşatır iken iCloud ile alınan yedekler aynı zamanda yeni cihazdan eskisine uyarlanarak aktarılabilir iken eski cihazdan yenisinede uyarlanarak aktarılabilmektedir. Ayrıca mobil ve taşınabilir aygıtlar arasındaki kullanılmakta olan kızıl ötesi, blue tooth ve wife, wireless gibi bağlantılar üzerinden iCloud yedeklenmiş ya da toplanmış verilerinizi sorunsuz aktarmanız mümkündür. Apple tüm cihazlarında var olan bu yazılımı her insanın kullanması ve kullanımı konusunda bilgilenmesi için büyük çaba ve tanıtım çalışmaları yürütmektedir. Özellik ile ekibimizin bu konuya odaklanmasının sebebi ise yedekleme konusunda profesyonel bir yazılım olması ve insanlara istediği imkanları sağlamasıdır.

Apple İphone İpad Mac Book iCloud İle Daha Kolay Yedekleniyor için “2 yorum” bulunmaktadır.

  1. Çok detaylı ile yazılan güzel. Ben sizin bilgi gerçekten takdir. Paylaşım için teşekkürler. ucuz iphone

    YanıtlaSil
  2. Beğendiğiniz için teşekkür ederim.Paylaşımlar devam edicek , bizi takip edin :)

    YanıtlaSil

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com