En İyi Bilgisayar Markaları



En İyi Bilgisayar Markaları
En İyi Bilgisayar Markaları

Yeni bir bilgisayar satın alma vaktinin geldiğini düşünüyorsanız satın almadan önce bilmeniz gereken bazı hususlar mevcut. Fiyat araştırması yapmadan önce bilgisayar markalarını yakından tanıyıp donanım, kullanılan malzemenin kalitesi, teknik servis – garanti, fiyat/performans oranı gibi konularda genişçe bilgi sahibi olmanız gerekir. Kullanıcı sayısına göre şikayet yüzdesi daha az olan markalardan bazılarını sizlere tanıtıyoruz:

Asus

ASUSTeK Computer Inc. Firmasının ürettiği asus markalı bilgisayarlar, 1989 yılında Tayvan merkezli olarak kurulmuştur. Asus markalı bilgisayarlar, laptoplar, ultrabooklar, tabletler sağlamlığı ve kalitesiyle tanınmaktadır. Kaliteli donanımlar (özellikle anakart) ürettikleri için tüm dünyada en çok satış yapan bilgisayar markası olmayı başarmıştır. Kendi donanımını kendisi ürettiği için ilk tercihinizi Asus’tan yana kullanmanızı tavsiye ederiz.

Toshiba 

Toshiba 1939 yılında kurulmuş Japonya merkezli elektronik şirketidir. Sadece bilgisayar alanında değil dayanıklı ev aletleri, medikal aletler, endüstriyel cihazlar üreten bir firmadır. En iyi bilgisayar markaları arasında yer alan toshiba, geniş hizmet ağıyla koordineli olarak çalışan teknik servis alanında müşteriyi memnun kılacak şekilde hizmet vermektedir. Ancak bilgisayarları diğer firmalara göre pahalılık göstermektedir.

Dell 

1984 yılında kurulmuş ABD konumlu bir bilgisayar üreticisidir. Dünyada HP’den sonra en çok satış yapan bir firmadır. Daha çok kurumsal alanda çalışmaktadır. Veri depolama, sunucu, ağ bileşenleri alanında öncü markadır. Türkiyede özellikle yerinde destek hizmeti ile sorunla karşılaştığınız bilgisayarınızı haftalarca beklemek zorunda kalmazsınız. Kısa sürede teknik servis evinize kadar gelir ve bilgisayarınızın sorununu çözmeye çalışır. Ayrıca Alienware adlı performans bilgisayarları da üretmektedir.

HP 

Hewlett-Packard (HP) dünyanın en büyük donanım ve bilgisayar üreticisidir. 1939 yılında ABD’de kurulmuştur. Zamanında ürettiği bazı bilgisayar serilerinde sıkça hata ile karşılaşılması sonucunda Türkiye pazarında büyük kayıplar yaşadı. Ancak ürettiği son bilgisayarlar stabil ve sorunsuz çalışmaktadır.

En iyi bilgisayar markaları başlığı altında toplam 4 büyük bilgisayar üreticisini yazmayı uygun gördük. Fiyatlar konusunda diğer markalardan biraz yüksek olması, ürünlerin kalitesi ve servis ağıyla doğru orantılı diyebiliriz.

En İyi Bilgisayar Markaları için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com