PES 2014'ten yeni bilgiler ve görüntüler!


PES 2014'ten yeni bilgiler ve görüntüler!


Sevilen futbol oyunu serisinin son üyesi PES 2014'ten ekran görüntüleri ve fazlası ortaya çıktı!

PES 2014'ten yeni bilgiler ve görüntüler! - Sevilen futbol oyunu serisinin son üyesi PES 2014'ten ekran görüntüleri ve fazlası ortaya çıktı!


Konami'nin yeni oyunu PES 2014'ün yeni motoru sayesinde PES serisinde bugüne kadar görülen en geniş kapsamlı yeniliklere sahip olacağını ve popüler seride yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu.
Merkezi Tokyo'da bulunan ve son dört yıldır futbola yeni bir yaklaşım üzerinde çalışan PES Productions ekibi yeni sistemlerinde Kojima Productions'ın ünlüFox Engine motorunun kullanıldığını açıkladı. Ekip, Fox Engine motorunu bir futbol oyununun gerektirdiği özellikleri karşılamak üzere daha da gelişmiş hale getirdi.
Altı temel standart üzerine kurulan yeni sistem ile PES 2014'ün tüm özellikleri elden geçirildi, önceki oyunlarda ekibi sınırlayan kısıtlamalar ortadan kaldırıldı ve PES Productions bu sayede üst seviyedeki futbol maçlarının heyecan ve çeşitliliğini çok daha iyi yansıtan bir oyun yaratmayı başardı. Günümüz futbolunun karakteristik özelliği olan akıcılık, futbolcuların sürekli olarak hareket halinde olmasına ve pozisyon değiştirmelerine dayanıyor. PES Productions maçlardaki tempo değişikliklerini ve akışı ayrıntılı biçimde inceledi ve takımların başarısında futbolcuların bireysel yeteneklerinin ne denli büyük önem taşıdığını ve iyi çalışılmış taktiklerin zayıf takımların devleri nasıl yenebilmesini sağladığını gözlemledi.

PES 2014'ten yeni bilgiler ve görüntüler! için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com