Alacakaranlık 5 Geceyarısı Güneşi


Alacakaranlık 5 Geceyarısı Güneşi




Alacakaranlık Geceyarısı Günesi (Midnight Sun)Merhaba arkadaslar bu yazımda beğendiğim bir filmin son bölümünden bahsedeceğim. Gercekten benimde beğenerek izlediğim film olanalacakaranlık (twilight) safak vakti bölümünü cıkardıktan sonra herkes bir dahaki bölümü varmı diye merak etmeye basladı bende elimden geldiği kadar arastırdım ve sonuca vardım.

Geceyarısı Günesi (Midnight Sun) Stephenie Meyerin yazdığı Alacakaranlık Serisinin devamı olması beklenen kitaptı. Alacakaranlıktaki olaylar Bella Swan yerine Edward Cullenın bakıs acısından anlatılacaktı. Meyer, Edwardın bakıs acısından anlatacağı tek kitabın Geceyarısı Günesi olduğunu belirtmistir. Edwardın karakterini daha iyi anlamaları icin, Meyer kitabı filme uyarlamakla görevli yönetmen Catherine Hardwicke ve Edwardı oynayan Robert Pattinsona kitabın bitmis bazı bölümlerini okumalarına izin vermistir. 

28 Ağustos 2008'de Meyer, henüz bitmemis kitabın 12 bölümünün internete sızması nedeniyle kitabı yazmayı bırakmıstır. Bir acıklamasında "Eğer hikayeyi su anki ruh halimle yazmaya calısırsam, orijinal hikayeye pek de uymayan bir sekilde James kazanırdı ve bütün Cullenlar da ölürdü. Her neyse Midnight Sunı yazmaya devam etmek icin cok üzgünüm ve ne zaman baslayacağım da belirsiz" dedi. Kitabı okuyucularına jest olarak on iki bölümlük haliyle websitesine koydu böylece kitap resmi cıkıs tarihinden önce yayınlanmıs oldu. Ayrıca Meyer kitabın kötü niyetle sızdırıldığına inanmadığını ve herhangi bir isim vermeyeceğini söyledi.  

Kasım 2008'deki bir röportajda Meyer "Durum gercekten cok karısık, cünkü su an herkes beni elestirmeye calısıyor. Yazdıklarımın güvende olduğunu düsünmüyorum ve bu yüzden de yazmaya devam edemem" demistir. Amacının yaklasık iki yıl boyunca Midnight Sun ile ilgilenmemek olduğunu söyledi ve ekledi "kitabı yazmaya tekrar baslamam icin herkesin bu olayı unutması gerekiyor." 


Alacakaranlık 5 Geceyarısı Güneşi için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com