Apple Fifa 2012 Serisi Oyunlarını Game Pad Eklentisi İle Oynatacak




Oyun dünyası devi Ea Sports popüler futbol oyunu serisi olan Fifa futbol oyunu 2012 versiyonunu, Apple, İpad ve İphone kullanıcısı insanlara benzersiz farkta bir deneyimle beraber sunmaktadır. Apple ürünü olan iPad ürününüze yüklemiş olduğunuz Fifa 12 oyununu iPhone ve iPod cihazları ile kablo bağlantısı olmadan kontrol ederek kullanabiliyor ve oynayabiliyorsunuz.
Electronic Arts şirketinin senelerdir oyun Dünyasına sürdüğü kökeni sağlam oyun senaryposu geçmişi olarak bilinen Fifa serisi, Fifa 2012 oyunu ile beraber kullanıcısına en yeni deneme imkanı sunmaktadır.
Ipad cihazınıza yükleyeceğiniz Fifa 12 oyununu iPhone cihazınız ile uzaktan ve kablosuz olarak kontrol altına alabiliyor ve oyunu oynuyorsunuz. iPhone ile iPod Touch cihazlarına Ea Sports Game pad’ eklentisini indirip kurduktan hemen sonra, oyunu oynamaya başlamadan önceki kontrol seçim ekranı kısmına geldiğinizde, iPhone ile iPad cihazınıza kurduğunuz Game Pad eklentisini çalıştırıp kumanda cihazınızı belirliyorsunuz.
Kablo bağlantısı olmadan kontrol edilen kullanıcıya yön ve hareket tuşları ile beraber, 3 benzersiz hareketin yapılmasını imkanını sağlamaktadır. Takım hücumda iken pas, şut, orta ve sprint tuşları ile oyuncunuzu yönlendirme imkanı bulabiliyorsunuz. Defans ve savunma hattında ise kayma müdahalesi, ve seçilmiş oyuncunun değiştirilmesi imkanı ve rakip oyuncuya baskı ile press yapma seçeneklerini sunuyor.
Ee Sports Game Pad diğer oyunlarıda oynama imkanı sağlayacak şekilde düzenlenmektedir. Keyif ile konforun birleştirildiği oyun deneyimleri yaşatacka olan, kullanıcıya normal düzeyde kumanda cihazından daha az aksiyon seçeneği sunması, örneğin ‘ doğal hareketler’ şansı olmaması eklenti eksiklikleri arasında bilinmektedir.
Teknoloji ilerlediği başarı ile geldiği nokta hedefine bakılınca, gelecekte farklı oyun konsol ürünlerinin de iPhone ile iPod cihazınız ile kontrolü sağlanabilecek imkanları elde edebileceğinizi düşünülmesi kullanıcı insanları ve oyun sever bilişim Dünyasını şimdiki hali bile heyecanlandırmaktadır.
Köklü bir geçmişi bulunan Ea Sports oyun firmasının aslında popüler oyunu sadece Fifa serisi oyunlar değildir. Ayrıca Need For Speed serisi oyunlarınında çok harika ve sevilen oyunlar olduğunu ve Apple Ea sports Game Pad yazılımının bu oyuna göre uyarlanacağı konuşulmaktadır. Oyun Dünyasının popüler devi tablet bilgisayarlar ile devamlılığını sürdürmeyi hedefliyor. Elinizde iPad ve iPhone ürünleri var ise şimdiden Fifa 12 oyunu üzerinde denemelerinizi yapabilirsiniz. Harika bir deneyim imkanı sunmakta olan Ea Sports Game Pad aslında Apple kullanıcılarının uzun zamandır ihtiyacı olan bir ürün olarak bilinmektedir. Apple ve benzer taşınabilir cihazların kontrollerini sağlayabilecek Game Pad ya da eklentisi olmaması bu cihazlar üzerinden oyun oynanması imkanını sağlama konusunda sorunlara neden olmaktadır. Taşınabilir cihazlar üzerinde oynanan oyun oranını %60 oranında olması yakın bir gelecekte daha da artış göstereceğini ve Fifa oyun serisini sever insanların bu oyunlara odaklanmasını sağlayacağını belirmek mümkündür. Bu durumun Apple tarafından diğer oyun ve tablet firmalarında da rekabete neden olacağını fakat bu uygulamanın ilk kendi cihazlarında hazırlanmasının büyük bir başarılı olduğunu belirtmesi sisteme ayırılan bütçe ile olanağın daha fazla olacağını göstermektedir. İnsanların eğlence ve multimedya Dünyasından beklentilerinin her geçen gün artması ile sağlanmaya çalışılan hizmetlerinde artışa geçmesi bir çok yapımcı şirketin yeni bir döneme geçiş olduğunu anlamasına işaret olduğu gözlemlenmektedir. Yapısal bakımdan taşınabilir cihazlar artık bir çok imkan ve başarıyı sunacak olması nedeni ile insanların iyi adımlar atmasını sağlayacaktır. Bir çok deneyimin bilişim Dünyası ürünleri ile yaşanmakta olduğu ülkemizde aslında adımlarının atılması gereken bir çok işlem mevcuttur. Ülkemizin konu alanında faydalarını görmekte olduğu her işlemin tamamı ile bilişim Dünyasını olumlu etkilediğini belirtmek mümkündür.

Apple Fifa 2012 Serisi Oyunlarını Game Pad Eklentisi İle Oynatacak için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com