Bilim Adamları Geleceği Buluş ve İcatları İle Görmüş




Yılların verdiği büyük deneyime sahip ekibimiz gücünü teknolojiden aldığı önemli bilgileri sizlere haber olarak yayınlayarak sağlamaktadır. Özellik ile son dönemde hazırlanan haberler ile teknolojinin İnternet ve Bilişim Dünyası katkılarına bakıldığında oluşan tüm teoriler birer, birer gerçeğe dönüşmektedir. Meyve verecek ağaç yağmur sularının biriktiği su diplerine kadar kök salar ve köklerinden beslenerek insanlara meyvelerini verir. Teknoloji ve bilimin haberlerini dikkatli incelediğinizde aslında hemen, hemen bir çok haber aslında daha sonra gelişecek durumun habercisi olarak ulak görevi görmektedir. Yakın bir gelecekte haberler içerisinde yer alacak konuların geleceği yansıtacağını geçmişteki en basit haber kaynağından anlayabilirsiniz. Ülkemizde bir çok konuda alanına göre haberler yapmakta olan kurum, kuruluş ve kaynaklar bilgilerini tamamı ile herkese açık olduğu gibi kendi dallarında da paylaşmaktadır. İnternet sitemiz Bilişim Haber İnternet Sitesi insanlar için doğru habercilik anlayışı ile beraber tüm İnternet, Bilişim, Bilim ve Teknoloji haberlerinde sizlere en güncel bilgileri aktarmak için ekibine daha fazla güç katacaktır.
Bu güne ait özel haberimizde gündemde olması gereken ve geleceği yansıtan bir teknoloji haberimiz ile geçmişte kaldığı sanılan bir başka bilişim haberimizi sizlere hazırlayan ekibimiz kesinlikle geçmiş ile gelecek arasındaki köprünün kurulmasında sizlere olumlu bilgiler aktarmaktadır. Ön sözün fazla uzamaması ve değerli ziyaretçilerimizin asıl haber konusunda bilgi alabilmesi için haberimize geçiyoruz.
Bilinen en eski teknolojilere sahip olan ve şuanki gökyüzü semalarında ufo ya da uzaylılar olarak tanımlanan maya medeniyeti aslında asırlar önce bu gün var olan teknolojilere ulaştıkları konusunda ortaya atılan teoriler ile beraber bulgularında somut delil nitelikleri taşıması ile gelecekte olabilecek tüm teknoloji ve bilişim oluşumlarının aslında geçmişte yazılmış olabilecek senaryoları olduğu belirtilmektedir. Teknoloji, bilim ve icatlar her zaman insan bulgusu olarak bilinmektedir. Tıpkı ülkemizin tarihteki bilim adamlarından ve buluşlarından kalanlar ile ilerleyen teknolojimize bulgularını bırakan bilim adamları; Edison, Albert Einstein, Alfred Bernhard Nobel, Ali Kuşçu, Farabi, Arşimet (Archimedes) Fahranayt (Fahrenheit), Alexander Graham Bell, İsaac Newton, Galile, Pasteur – Pastör ve James Watt onların buluşları olmasa bu gün var olan teknolojilerin büyük bir kısmıda olmayacaktı. İnsanlar geçmişten gelen telefon icad edilmemiş olsaydı kesinlik ile cep telefonlarını kullanamıyor olacak ve hala güvercin ile haberleşme sağlamaya çalışılıyor olacaktı. Bu kısa bir örnek tüm bilim adamlarını tarihten buluşları ile beraber siler isek bu gün Bilişim, Teknoloji ve bu yazdığımız haber bile olmayacaktı. Aslında geçmişin tozlu sayfalarında kalan ve hala yaşıyor olsalardı yeni buluşlar ile belkide gelecekte hayal edilen uçan araba, ışık hızında yolculuk ya da galaksiler arası seyahat gibi yolculukların bu gün olmasada yarım asır içerisinde gerçekleşmesi mümkündü.
İnsanların ulaşamadığı ölümsüzlük aslında ölümlü insanların Dünya amaçlarına aykırı bir buluş olurdu. Hep yaşayan bir insan monoton olur ve kendisinden sonra gelecek tüm insanlardan üstün olabilir ya da üstün olduğunu kabul edebilirdi. Günümüzde yaşlılar bizden her alanda üstün olmalarına rağmen genç olmamalarını bir altta kalmışlık olarak saymaktadırlar. Aslında zaman ilerledikçe yaşlanmak hepimiz için geçerli bir kavram olacaktır. Gelecekte nasıl bir teknoloji hayal ediyorsunuz ve bu teknolojinin ne kadarını görebileceğinize inanıyorsunuz bu soru çok önemli fakat onlar geleceği küçük bir ışıklada olsa ya da iki ip arasından sesli çağrışım ile de olsa gördüler. Newton kafasına düşen elma ile yer çekimini keşif etti elma kafasına düşünce bunun nedenini sorgulaması ona yeterli oldu. Buluşu çok basit ama her insanın göremeyeceği fakat Newton duruma açıklama getirecek soruyu kendi, kendisine sorduğunda gördüğü cevap ile getirdiği açıklama ile yer çekimini kanıtladı. Geleceğin ve bilimin şifreleri hücrelerimizde bize bakarak bizim onları bulmamız ve keşif etmemizi bekleyen bir alaycı tavırda ise onlara dersini verecek ve onları çözecek insanlar da bizleriz.

Bilim Adamları Geleceği Buluş ve İcatları İle Görmüş için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com