IFA 2012'de tanıtılan en önemli 5 akıllı telefon/tablet - Detaylar - Görseller



Teknoloji sektörünün en önemli fuarlarından biri olan IFA'nın bu yıl ki etkinliğiIFA 2012, 31 Ağustos'ta Berlin'de başladı. Başladığı günden itibaren oldukça ses getiren tanıtımlara ev sahipliği yapan IFA 2012 fuarında Samsung, Sony, HTC gibi birçok ünlü üretici, yeni ürünlerinin tanıtımlarını yaptı. Bizde bu tanıtımların birçoğunu sizlerle paylaştık. Peki IFA 2012 fuarında en öne çıkan tanıtımların hangisi olduğunu merak ediyor musunuz? Bu merakınızı gidermek adına IFA 2012 en önemli 5 akıllı telefon/tablet tanıtımını sizler için derledik.
İlk olarak Samsung firmasından başlayalım. Samsung firması listemize iki farklı ürünüyle birlikte giriyor. Firmanın öne çıkan tanıtımlarının başında uzun süredir merakla beklenen geniş ekran büyüklüğüne sahip Galaxy Note II cihazı oluyor. Galaxy Note ile iyi bir satış başarısı elde eden Samsung firması, Galaxy Note'un devamı niteliğindeki yeni ürünü Galaxy Note II ile de bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor. Genel yapı itibariyle Galaxy Note'dan daha üstün özelliklere sahip Galaxy Note II'nin tek dezavantajlı noktası Galaxy Note'dan daha düşük ekran çözünürlüğüne sahip olması denilebilir.
Geniş ekranlı akıllı telefon kullanan tüketiciler için oldukça önemli bir yere sahip olacak Galaxy Note II'nin dilerseniz, teknik özelliklerine de göz atalım:





[*]Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi
[*]1.6 GHz hızında 4 çekirdekli Exynos 4 Quad işlemci
[*]2 GB RAM[/*]
[*]16/32/64 GB hafıza seçenekleri
[*]8 megapiksel arka, 1.9 megapiksel ön kamera
[*]5.5 inç büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde PenTile tabanlı Super AMOLED HD ekran
[*]3100 mAh batarya
Samsung'un IFA 2012'de öne çıkan bir diğer tanıtımı ise Windows Phone 8 ile gelecek olan akıllı telefon modeli ATIV S diyebiliriz. Akıllı telefon sektöründe Windows Phone 8 işletim sistemiyle karşımıza çıkan ilk akıllı telefon modeli olmasıyla dikkatleri üzerine toplayan cihazlardan biri olan ATIV S, bu bağlamda satışa sunulmasının ardından firmanın ana yapı taşlarından biri haline gelecektir. Dış form yapısıyla çok ilgi çekici bir tasarıma sahip olan Samsung ATIV S, Microsoft'un yeni işletim sistemindeki birçok yeniliği de içinde barındıracak. Şimdi de Samsung ATIV S'nin teknik detaylarını sizlerle paylaşalım:




[*]Windows Phone 8 işletim sistemi
[*]1.5 GHz hızında çift çekirdekli işlemci
[*]1 GB RAM
[*]16/32 GB dahili depolama alanı
[*]4.8 inç büyüklüğünde ve HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran
[*]Wi-Fi, Bluetooth 3.0, A-GPS bağlantısı, NFC desteği
[*]Jiroskop, ivme ölçer, HSPA+(42Mbps)
[*]2300 mAh batarya
[*]137.2 x 70.5 x 8.7 mm boyut, 135 gr ağırlık


IFA 2012'de tanıtılan en önemli 5 akıllı telefon/tablet - Detaylar - Görseller için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com