Anonymous Şimde de İtalyan Hükümetine Karşı Savaş Başlattı



anonymousSiber hacktivist grup Anonymous pazar günü yayınladığı bir video ile asıl amacı İtalya'da yaşanan yolsuzluklara çözüm olmak olan ve "Operasyon Berlusconi" kod adlı bir kampanya başlattığını duyurdu.
Hacktivist grup yayınladığı video ile aynı zamanda İtalyan hükümetinin eski başkan Silvio Berlusconi ve diğerleri tarafından yolsuzluklar ile bozulduğunu dile getirirken, bunlara bir son demenin artık zamanı geldiği mesajını vermeyi de ihmal etmedi.
"Artık Anonymous İtalya geri döndü ve bugünden itibaren bu yolsuzluklara bir son verecek. Tüm yaşanan yolsuzlukları yakacağız ve halkımıza bozulmamış ve yozlaşmamış bir hükemet sağlayacağız" sözleri de aynı video içerisinde Anonymous tarafından sarfedildi.
Anonymous"İtalyan hükümeti geçmişte yaşananlardan hala ders almadı mı? 2009 yılında yaşanan devrimi hatırlamıyorlar mı? Daha fazla yolsuzluk olmayıncaya kadar savaşacağız. Anonymous İtalya geri geliyor!" sözleriyle ile İtalyan hükümetine ayrıca göz dağı verdi.
Hacktivist grup Anonymous yapılan açıklama sonrasında şu an resmi bir eylem başlatmamış olsa da, İtalyan Hükümeti'ne Anonymous İtalya'nın artık onlara karşı olduğunun sinyallerini vermiş oldular ve zaman içerisinde gerçekleşecek eylemlerin önüne geçilemeyeceğini duyurdu.

Anonymous Şimde de İtalyan Hükümetine Karşı Savaş Başlattı için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com