Windows 8 Pro'lu Yeni Surface Görücüye Çıktı



surface proMicrosoft, 9 Şubat'ta resmi olarak Windows 8 Pro işletim sistemine sahip yeni Surface'ı tanıtacak, ancak cihaz şimdiden Amerika Birleşik Devletleri genelinde seçkin mağazalarda test için yerini almış durumda.
Birçok Microsoft mağazası üzerinde lansmandan sonra satın alım işlemlerini hızlandırmak için kullanıcıların şimdiden deneyebilmeleri için yerini alan yeniSurface'lar büyük ilgi görüyor.
Tablet henüz satışa sunulmamıştır ve sadece test amaçlı olarak vitrinlerdeki yerini almıştır. Ayrıca kullanıcıların ön sipariş vermek gibi bir şansları da şu an bulunmamakta. Windows 8 Pro işletim sistemine sahip yeni Surface'ı satın almak isteyen kullanıcıların mecburen 9 Şubat'ta yapılacak olan lansman sonrasını beklemeleri gerekecek gibi görünüyor.
64 GB ve 128 GB'lık iki farklı versiyona sahip olan yeni Surface'lar için ücretlendirme ise giriş seviyesi bir model için 899 dolar olarak belirlendi. Cihaz dokunmatik kapak ile birlikte satışa sunulmayacak ama daha kolay çizim ve yazım için Surface dokunmatik kalem ile birlikte geliyor.
Cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şu an için belirsizliğini korurken eğer satılırsa da gerçekten ne kadarlık bir ücret karşılığı satın alınabileceği büyük bir soru işareti.

Windows 8 Pro'lu Yeni Surface Görücüye Çıktı için “0 yorum” bulunmaktadır.

Bu Bir 'WebPlusBlog' Ürünü Olup Tüm Hakları Saklıdır®www.webplusblog.blogspot.com